¨

Mand skudt og dræbt af politiet under biljagt

Foto: TV ØST

En mand blev tidligt søndag morgen skudt og dræbt af politiet i Høng under en biljagt. Sagen skal nu undersøges.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har indledt en efterforskning af en skudepisode i Høng tidligt søndag morgen. her blev en mand skudt og dræbt af politiet under en biljagt.

Det bekræfter Den Uafhængige Politiklagemyndighed overfor TV ØST.

Ifølge vores oplysninger, så har politiet jagtet en af Forsvarets tjenestevogne. Den nærliggende Antvorskov kasserne ønsker dog ikke at kommentere på sagen.

Død efter skud i brystet

- Manden blev ramt i brystet af et skud klokken 04.16, og afgår ved døden klokken 05.21, siger specialkonsulent ved Den Uafhængige Politiklagemyndighed Janus Rasmussen til TV ØST.

Specialkonsulenten ved endnu ikke megety om sagen. Han ved således ikke, hvem manden er, eller hvad sagen drejede sig om. Skudene er dog faldet i forbindelse med en biljagt i området.

11 minutters biljagt

Ifølge Den Uafhængige Politiklagemyndighed startede Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi deres jagt på manden klokken 04.05, og 11 minutter senere faldt skuddet.

Det er en patrulje fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, der stod bag skudene, oplyser politikredsen i en pressemeddelelse. De oplyser samtidig, at de íkke kan sige mere om sagen, før Den Uafhængige Politiklagemyndighed har klarlagt hændelsesforløbet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App