Mand lokket i sexfælde – fræk aftale endte i blodigt røveri

En 19-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet, efter hun ifølge politiet medvirkede i et voldsomt knivrøveri tirsdag aften. Politiet leder efter medgerningsmænd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 19-årig kvinde er onsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter hun onsdag aften gennemførte et voldsomt røveri mod en 41-årig mand i Kalundborg tirsdag aften.

Manden havde ifølge sigtelsen mod den 19-årige kvinde aftalt at mødes med kvinden på en adresse i Kordilgade i byen, hvor de to skulle have sex, mod at manden betalte hende 1.500 kroner. Det oplyser anklagemyndigheden til TV2 ØST.

Grundlovsforhøret mod kvinden blev onsdag afholdt bag lukkede døre. Derfor er mange oplysninger om sagen heller ikke offentliggjort. Det står dog klart, at politiet mener, at kvinden havde planlagt røveriet sammen med en eller flere medgerningsmænd.

Skar dyb flænge i ansigt

Ifølge sigtelsen blev manden truet med en kniv og truet til at udlevere 1.500 kroner og sin telefon. Manden ville dog ikke give telefonen fra sig, og det endte med, at manden blev overfaldet , skubbet omkuld, slået med kniven og skåret i ansigtet. Her fik han en 15 centimeter lang og to centimeter dyb flænge, som dog ikke var livstruende.

Manden kom dog fra stedet med sin telefon – som snart efter blev taget i brug for at tilkalde politiet.

Kvinden er indtil videre sigtet for både røveri og den grove voldsparagraf.

Det vides ikke, hvordan hun stiller sig til sigtelserne.