Mand fængslet i sag om sexaftale der endte i røveri

En 31-årig mand er sigtet for at have været med til at gennemføre et særdeles voldsomt røveri i Kalundborg den 11. august.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Endnu en person er blevet varetægtsfængslet i sagen om det voldsomme røveri og knivstikkeri i Kalundborg den 11. august.

Her endte en aftale om betalt sex for 1.500 kroner mellem en 41-årig mand og en 19-årig kvinde med et væbnet røveri mod den 41-årige mand på Kordilgade. Her ville røverne have de 1.500 kroner, og krævede samtidig at få mandens telefon.

Da han ikke ville udlevere telefonen blev han angrebet med en kniv og skåret i ansigtet, hvor han fik en to centimeter dyb og 15 centimeter lang flænge.

Artiklen fortsætter under kortet.

Fængslet i ugevis

Den 19-årige kvinde blev anholdt kort efter røveriet, og har siden den 12. august siddet varetægtsfængslet i sagen.

Den nu varetægtsfængslede mand er 31 år gammel, og politiet mener, at han sammen med den 19-årige stod bag røveriet mod den 41-årige. Politiet leder desuden efter endnu en mand i sagen.

-Vi kan ikke sige meget om sagen, da retsmødet er blevet afholdt for lukkede døre, og der desuden er blevet nedlagt navneforbud, siger Sebastian Stentoft, der er anklagerfuldmægtig i Midt- og Vestsjællands Politi.

Han kan således ikke fortælle, hvordan politiet har fundet frem til manden og hvilke spor, der knytter ham til sagen. Han kan dog oplyse, at den 31-årige mand ikke tidligere er blevet forbundet med denne type kriminalitet.

Både den 19-årige mand og den 31-årige mand er sigtet for røveri og vold af særlig grov karakter. De nægter sig begge skyldige i sigtelsen.

Både den 19-årige kvinde og den 31-årige mand er indtil videre begge varetægtsfængslet frem til den 8. september.