Mand død efter ulykke på oversvømmet vej

En 60-årig mand er afgået ved døden efter en ulykke på Vestsjælland. Det tyder på, at han er druknet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 60-årig mand fra Svinninge er natten til mandag afgået ved døden, efter han om aftenen var kørt galt på grund af store mængder vand på vejen.

Her var han endt i grøften, og det tyder på, at han er druknet i det oversvømmede område.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Området ofte oversvømmet

Klokken 21.20 søndag aften kontaktede en kranvogn politiet, fordi de havde mistet kontaktet til en bilist, der havde bedt om assistance. Bilisten var angiveligt kørt i grøften på grund af vand på kørebanen i området omkring Lyngvej ved Vesterlyng i Kalundborg Kommune.

Området ved Vesterlyng bliver ifølge Lasse E. Hansen fra Vestsjællands Brandvæsen ofte oversvømmet, når der er forhøjede vandstande. Der var også opstillet advarselsskilte om forhøjede vandstande.

- De lokale ved normalt godt, at man skal holde sig fra det område, så derfor undrer det os lidt, at han kørte derud. Men nu må vi se, om vi kunne have gjort noget anderledes. Politiet skal jo undersøge, hvad der skete, siger han til TV ØST.

Fandt mand et stykke fra bilen

Politiet sendte en hundepatrulje til stedet, men det var umuligt at nå frem til den forulykkede bil, og derfor blev en redningshelikopter og redningsbåd sendt til stedet.

Omkring klokken 00.30 blev bilisten fundet af redningshelikopteren omkring 75 meter fra bilen. Han blev fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand, men hans liv stod ikke til at redde.

Politiet er stadig i gang med at undersøge, hvorfor og hvordan den 60-årige mand forulykkede og efterfølgende døde, og derfor har de på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen.

Løbende tilføjelser
Clock30. okt 2017, kl. 05:40
Der blev tilføjet et citat fra Vestsjællands Brandvæsen, der hjalp med at lede efter den forulykkede mand.
Clock30. okt 2017, kl. 09:15
Det blev tilføjet, at politiet mener, at det tyder på, manden druknede.
Clock30. okt 2017, kl. 11:14
Det blev tilføjet, at der var opstillet advarselsskilte.