To mænd overfaldet i Jyderup - politiet leder efter en sort bil

Politiet efterforsker i øjeblikket en sag, hvor to mænd blev overfaldet i en lejlighed i Jyderup.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet leder efter en sort bil, efter to mænd onsdag aften blev overfaldet i Jyderup øst for Kalundborg.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- To mænd på 22 og 28 år fra Jyderup blev overfaldet i en lejlighed i byen, hvor de blev slået flere gange i hovedet, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

De overfaldte var lejlighedens beboer og en gæst, og selvom de blev tildelt flere slag, blev ingen af dem livstruende kvæstet. Efterfølgende flygtede gerningsmanden i en sort bil, hvor vidnerne ikke så registreringsnummeret.

Ingen sammenhæng med påsatte brande

Overfaldet skete omkring klokken 20.30 - kun et døgns tid efter to formodet påsatte brande i samme by, der menes at have baggrund i et opgør mellem kriminelle grupper i byen. Derfor udløste overfaldet også et massivt politiopbud. Ud over byen så er der dog ikke noget, der tyder på en sammenhæng, lyder det.

- Det ser umiddelbart ikke ud til, at det har noget at gøre med de påsatte brande, men vi leder fortsat efter et motiv til overfaldet. Det er påfaldende, at de to mænd pludselig overfaldes i lejligheden, siger Martin Bjerregaard.

VIDEO: Politiet var onsdag talstærkt til stede i Jyderup efter to påsatte brande, som politiet mener bunder i et opgør mellem to kriminelle grupper. 

 

De to overfaldte var meget påvirkede og har derfor endnu ikke kunne hjælpe politiet meget i sagen.  De blev begge kørt til behandling på hospitalet efter overfaldet. Her blev den ene mand indlagt til observation natten over.

Politiet har undersøgt gerningsstedet og området omkring med hunde. Nu efterforskes sagen for at finde et motiv for overfaldet, herunder om det har en sammenhæng med to brande i Jyderup dagen før.

Har du set køretøjer eller personer i området, og kan du komme med oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefon 1-1-4