Lejemordersag fortsætter

Føljetonen om lejemordssagen fra Kalundborg fortsætter. I går aftes udbrød der brand i den butik, som den sigtede ejer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Først beskyldninger om to hyrede lejemordere og et overfald - i Den seneste udvikling i sagen er en brand, som startede i et baglokale i Chokoland i Kalundborg i går aftes. Politiet valgte herefter at sætte hjemmeværnet til at sikre stedet indtil i morges, hvor de tekniske undersøgelser gik i gang.

- Det er normal procedure, at vi sikrer stedet og så spiller det selvfølgelig også ind, at sagen er så spejet, siger Søren Dupont Hansen, som er kriminalassistent i Kalundborg

Og sagen er spejet. I sidste uge blev ejeren af Choko-Land i Kalundborg sigtet for at have hyret to lejemordere til at likvidere hans ekskone og hendes nye kæreste. To dage efter bliver en mand fængslet for at have overfaldet den sigtedes far med slag og spark i netop Choko-Land. Manden viser sig at være en af de to, som den sigtede skulle have hyret til at udføre drabet på hans ekskone. I nat opstod der så brand i Choko-Land, som politiet altså lige nu er ved at undersøge.

- Vi mangler stadig nogle afhøringer, og svar fra de tekniske undersøgelser. Men vi forventer at kunne sige om branden var påsat i løbet af et par dage.