¨

Ledende bandemedlemmer anholdt

Foto: TV ØST

Politiet har fundet både narko og våben hos to medlemmer af indvandrerbande i Kalundborg

Ifølge politiet blev to af de ledende medlemmer af banden Black Cobra sat ud af spillet, da de blev anholdt i Kalundborg. I forbindelse med ransagningerne fandt politiet en mindre mængde af amfetamin, heroin, kokain og et oversavet jagtgevær.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi oplyser man, at anholdelserne kom efter længere tids efterforskning. De to anholdte fremstilles onsdag i grundlovsforhør i Holbæk.

Ifølge Ritzaus oplysninger, kan sagen også vise sig at rumme økonomisk kriminalitet i stor stil. Politiet mistænker de to for at have oprettet et firma, og så have bestilt forskellige varer hjem for et millionbeløb - uden at have nogen intentioner om at betale for varerne. Men den videre efterforskning skal nu vise, om den formodning holder stik.

Black Cobra er en bandedannelse, der overvejende er domineret af unge med indvandrerbaggrund. Den har fået fodfæste på Sjælland uden for København nærmest i et bælte fra Hundige i øst til Kalundborg mod Vest. Flere af gruppens medlemmer har tidligere været sat i forbindelse med skyderier mod en rivaliserende bande syd for København.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App