Kvinde ramt af bus - fløjet til Rigshospitalet

En kvinde er blevet fløjet til Rigshospitalet, efter hun blev ramt af en bus på Klosterparkvej i Kalundborg. Politiet spærrede efterfølgende området, men har nu ophævet afspærringen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 10:06 modtog Midt- og Vestsjællands politi en anmeldelse om, at en kvinde var blevet ramt af en bus på Klosterparkvej ved Kalundborg. Kvinden er efterfølgende blevet fløjet til Rigshospitalet.

- Hun er blevet hentet af en lægehelikopter og fløjet til Rigshospitalet, da der er mistanke om, at hun kan være kommet alvorligt til skade. Lige nu har vi ikke yderligere information om hendes tilstand, siger Charlotte Tornquist, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinden blev efter ulykken transporteret ud til Novo Nordisk fra ulykkesstedet, hvor lægehelikopteren måtte lande, da der ikke var plads til, at den kunne lande inde i byen.

Efter ulykken spærrede politiet Klosterparkvej mellem Esbern Snaresvej og Bredgade, så der kunne laves undersøgelser af ulykkesstedet.

- Lige nu er bilinspektøren til stede, og der skal laves en undersøgelse af stedet, før vejen igen kan åbnes, oplyste Charlotte Tornquist kort efter ulykken.

Omkring klokken 12:30 blev vejen genåbnet efter politiets undersøgelser.

Ifølge politiet har en bilinspektør undersøgt bussen og ulykkesstedet og har også afhørt vidner.

Der er ikke nogen anmeldelse om andre tilskadekomne i sagen.