Klubhus genopføres efter brande

Frivillige kræfter i tennisklubben Rørby-Værslev IF vil nu bygge deres brandhærgede klubhus op igen efter to påsatte brande.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Medlemmerne i tennisklubben i Rørby ved Kalundborg kan nu komme i gang med at bygge deres klubhus op igen efter to påsatte brande. Der skriver Sjællandske i dag.

Tennisklubben er en del af Rørby-Værslev IF, og nu har Oplysningsudvalget bevilget dem 30.000 kroner til opbygningen. Og det glæder klubbens sekretær, der ikke kan love, hvornår klubhuset står klar igen.

- Jeg tør dog ikke love, at huset står klar til starten i april, men dejligt, vi har fået pengene, siger Poul Andersen til Sjællandske.

Poul Andersen er dog ked af, at pengene fra Oplysningsudvalget kun dækker bygnings-udgifterne. Der må nemlig ikke købes inventar for pengene. Han regner med, at de går i gang, når vejret bliver mildere.

Flere brande i Rørby

Det er ikke kun tennisklubben, der er blevet hærget af brande. Også Rørby Skole har plaget af påsatte brande, hvor en bålhytte og et legehus var brændt af. I alt har der syv brande i Rørby.

Den 11. februar sigtede Midt- og Vestsjællands Politi en 19-årig mand fra Kalundborg for de mange påsatte brande. Han blev dengang varetægtsfængslet i surrogat, og har tilstået ildspåsættelserne.