¨

Kan det blive ved? Endnu en lottomillionær fundet i Kalundborg

Endnu en lottomillionær er fundet Kalundborg. Siden december er der delt 244 lottomillioner ud i byen. Foto: TV ØST

Fem gange siden december er der fundet lottomillionærer i Kalundborg. Denne gang selv om der var 0 rigtige på kuponen

Der sidder en heldig lottospiller i Kalundborg, der er blevet en million kroner rigere. Men det er lidt uvist om vinderen er klar over, at der var gevinst på den såkaldte millionærgaranti.

Det er meget sjovt, når folk spiller på abonnement. Så er det tit os, der overbringer dem nyheden om, at de har vundet, fordi der er mange, som ikke tjekker deres kuponer

Camilla Cornelius, presserådgiver, Danske Spil

- Vi har ikke fået fat i vinderen i Kalundborg endnu. Vores kundecenter ringer folk op, når de har vundet, men nogle er jo på arbejde, så det er ikke sikkert de får fat i dem med det samme, siger Camilla Cornelius, presserådgiver i Danske Spil.

Plusspiller

Vinderen i Kalundborg er en såkaldt Plusspiller. Det betyder, at personen spiller på abonnement og derfor har Danske Spil har personens kontaktoplysninger. Danske Spil oplever ofte, at netop Plusspillerne slet ikke tjekker deres kuponer og derfor ofte bliver overraskede, når telefonen ringer.

- Det er meget sjovt, når folk spiller på abonnement. Så er det tit os, der overbringer dem nyheden om, at de har vundet, fordi der er mange, som ikke tjekker deres kuponer. Det er sådan en lykkelig ting at få os i røret, forklarer Camilla Cornelius.

Vi har ikke fået fat i vinderen i Kalundborg endnu

Camilla Cornelius, presserådgiver, Danske Spil

Millionærgarantien er en ekstra trækning på to gange en million kroner mellem alle de spillede lottorækker hver uge.

Fem millionærer  på få måneder

Siden december er der med weekendens milliongevinst, fundet fem lottovindere i Kalundborg. I december vandt en mand danmarkshistoriens næststørste gevinst i Eurojackpot på godt 210 millioner kroner. Få dage før jul vandt et ægtepar 25 millioner kroner og kort tid efter var den endnu en gevinst i Kalundborg på fem millioner kroner. I januar blev der også fundet en vinder af tre millioner kroner i byen, der vist må siges at være under en heldig lottostjerne i øjeblikket.

De mange heldige vindere har tilsammen vundet godt 244 millioner kroner.

Weekenden fik fem nye lottomillionærer rundt i hele landet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App