Kalundborg-par fører ørkenrally

Makkerparret Jacob Glad og Phillip V. Hansen fra Kalundborg har lagt sig i spidsen for det 5000 km lange nye ørkenrally Intercontinental Rally.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To danskere har i den grad indtaget årets ørkenrally fra Almeria i Spanien til Dakar i Senegal. Efter seks etaper har Jacob Glad og Phillip V. Hansen fra Kalundborg nemlig sat sig på føringen i løbet, som er en efterløber til det oprindelige og prestigefulde Paris-Dakar Rally.

- Bilen kører fantastisk, og bortset fra tre punkteringer undervejs i Marokko, har vi ikke haft særlige problemer. Samarbejdet i teamet har fungeret perfekt, og bilen er blevet serviceret og mindre detaljer er ordnet ved hver pause, siger en tilfreds Jacob Glad.

Konkurrencen spidser til
Kalundborgparret, som kører under navnet Team Glad, indtog allerede føringen på de sidste marrokanske etaper, som blev kørt i weekenden. Og mandag kunne de så tage hul på de kuperede og mere udfordrende mauretanske etaper i førerposition i deres QT Wildcat 500 Dakar.

Intercontinental Rally 2013 strækker sig i alt over 5.000 kilometer. Løbet slutter den 10.februar med mål i Dakar.


Følg vildkatten på nettet

Løbet startede den 28. januar og slutter 14 etaper senere den 10. februer i Dakar, og du har mulighed for at følge vildkatten gennem de 14. etaper. Du skal logge dig ind på sitet "Challengeyourself.dk" - og så kan du med bare 10 minutters forsinkelse følge med i, hvordan det kører for vildkatten fra Kalundborg.