Kalundborg: 42-årig mand sigtet for brandstiftelse

Natten til torsdag slog beboere på nogle klubværelser alarm, fordi de kunne lugte røg. Nu er en 42-årig mand anholdt i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag fremstilles en 42-årig mand fra Kalundborg i grundlovsforhør i Holbæk. Han er sigtet for brandstiftelse, og for at udsætte folk for livsfare.

Natten til torsdag slog beboere på nogle klubværelser i en villa på Gl. Hovvej i Kalundborg alarm. Omkring klokken 02.30 kunne de lugte røg i kælderen, og gik derned.

De kunne konstatere, at der var opstået ildebrand omkring et møbel. De lykkes beboerne selv at slukke branden, inden den nåede at udvikle sig. Ingen kom noget til.

Da hverken brandvæsnet eller politiet kunne finde nogen naturlig forklaring på brandens opståen, blev stedet afspærret, indtil politiets brandefterforskere og kriminalteknikere kan undersøge stedet

- Vores teknikere var meget sikre på, at branden var påsat. Jeg kan ikke komme ind, hvordan vi fandt frem til den anholdte. Han var ikke kendt af politiet i forvejen for lignende sager, siger Michael Bjerregaard fra Midt – og Vestsjællands Politi.

Midt- og Vestsjællands Politi vil ikke kommentere på om den varetægtsfængslede har en relation til en eller flere beboere i villaen.