Kajaktyve stjal udstyr for 350.000 kroner

Gørlev Idrætsefterskole har været udsat for tyveri af skolens kajakudstyr til en værdi af 350.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

16 begynderkajakker, 25 våddragter, 25 redningsveste, 25 pagajer og tre buer og pile. Så meget udstyr mangler der nu på Gørlev Idrætsefterskole, efter der i tidsrummet mellem onsdag og mandag er blevet begået indbrud i skolens sommerhus på Ornum Strand ud for Gørlev.

- Det er ikke kun os, der er blevet bestjålet. Både DGI og det lokale friluftslaug havde også udstyr i sommerhuset. Det er simpelthen så irriterende, at vores udstyr er blevet stjålet. Forsikringen dækker, men der er stadig både omkostninger og tid forbundet med, at nogen ikke kan lade vores ting være i fred, siger Niels Skak Jensen, der er Forstander på Gørlev Idrætsefterskole. 

Tyvekosterne har en værdi af cirka 350.000 kroner, og tyvene har transporteret høsten væk i en kajaktrailer. Midt- og Vestsjællands Politi har efterfølgende fundet kajaktraileren stående tom i Slagelse, men ellers har politiet ikke mange spor at gå efter:

- Det er jo et stort tidsrum, indbruddet kan være sket i, og vi har ikke modtaget nogen henvendelser i sagen. Jeg kunne forestille mig, at der på den her årstid er ret øde på sådan et sted, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.  

Hvis du bliver tilbudt noget af ovennævnte udstyr, eller du har set noget mistænkeligt på enten Pedersvej på Reersø eller i Slagelse, vil Midt- og Vestsjællands Politi gerne høre på dig på telefon 114.