¨

Iskold røver

Foto: TV ØST

Umaskeret mand med topmave snød Faktas personale og butikkens overvågningskamera.

Svingende med en pistol kom en mand mandag aften kort før lukketid ind i Fakta i Gørlev. I sekunderne derefter truede han med tydelig dansk stemmeføring sig til penge. Det skriver sn.dk. Den chokerede, kvindelige medarbejder i kassen udleverede et ukendt beløb til røveren, der herefter hurtigt forlod butikken til fods ud i det sjællandske aftenmørke.

Midt- og Vestsjællands politi blev alarmeret klokken 19.53, og vagthavende kender ikke røverens nøjagtige flugtrute, men man formoder, at han har haft et køretøj stående i nærheden. Kassedamen kunne ikke give en nærmere beskrivelse af selve flugten, og hun har også kun givet politiet et sparsomt signalement af den dansktalende mand.

Røveren sørgede nemlig hele tiden for at vende ryggen til forretningens videoovervågning og gennemførte røveriet så snedigt, at hverken kunderne eller de andre ekspedienter i butikken opdagede, hvad der skete.

Røveren er rundhovedet og har en tydelig topmave. Alderen skønnes til at være cirka 40-45 år, og han er omkring 170 centimeter høj. Midt- og Vestsjællands Politi hører meget gerne fra eventuelle vidner, der har været i området på tidspunktet for røveriet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App