¨

Institutioner udsat for indbrud

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 4

5 institutioner i Kalundborg blev natten til torsdag ramt af indbrud. Politiet formoder, at der kun er tale om én gerningsmand.

Natten til fredag blev i alt 5 institutioner i Kalundborg udsat for indbrud.

Der er tale om 3 børnehaver, 1 vuggestue og 1 skole, som ligger på henholdsvis Klosterparkvej, Lupinvej og Frederik Andersensvej. 

Det oplyser Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og vestsjællands Politi, til TV ØST.

Samme gerningsmand

Politiet har ikke mange oplysninger i sagen, men arbejder ud fra en teori om, at det er den samme gerningsmand, der står bag.

- Det begrunder vi ud fra flere ting. For det første er der i alle tilfælde tale om børneinstitutioner, for det andet er tidsrummet, som indbrudene er blevet begået i, forholdsvist snævert. For det tredje ligger institutionerne tæt på hinanden, siger Martin Bjerregaard.  

Stjal en pengekasse

Vuggestuen Labyrinten var en af de institutioner, der natten til torsdag var udsat for indbrud.

- En rude i døren var taget ud, så det er den vej, gerningsmanden er kommet ind. Den har vi fået skiftet nu. Først i dag, fredag, har vi fundet ud af, at en pengekasse med 27,50 kroner er blevet fjernet - og et skab med et fodaftryk på er blevet brudt op. Vi har også kunne se, at nogle bærbare computere er blevet løftet, men ikke stjålet formentlig på grund af, at vagten var hurtigt til stede, fortæller Randi Mathow, teamleder i Vuggestuen Labyrinten, der også selv kort efter indbruddet klokken 2 natten til torsdag var til stede i vuggestuen, og som har taget billeder af skabet med fodaftrykket og den dør, hvor gerningsmanden er kommet ind.

Ved du noget, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 1-1-4. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App