Holdt nabo som gidsel

En 63-årig mand fra Kalundborg blev natten til fredag holdt som gidsel i fire timer af to brødre i tyverne. Den 63-årige blev blandt andet skudt på i timevis med hardballgeværer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var formodentlig en banal strid om trappevask, der natten til fredag fik to brødre til at banke på og trænge ind hos deres 63-årige nabo. Herefter begyndte et timelangt mareridt, hvor den ældre mand nøgen blev skudt på med hardballgeværer, truet på livet og til sidst fik stjålet 1000 kroner.

Kommunikationsmedarbejder Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi, siger til TV2 ØST, at overfaldet skete på en adresse på Gammel Hovvej i Kalundborg. Her bor de alle tre i et byggeri, hvor man deles om blandt andet trappevask. Og ifølge politiet var det blandt andet utilfredshed med den 63-åriges indsats på det område, der natten til lørdag fik de to yngre mænd til at gå amok.

De to vil lørdag klokken 11.00 blive fremstillet i grundlovsforhør sigtet for vold, trusler på livet, frihedsberøvelse, blufærdighedskrænkelse og røveri.