¨

Golfklub står uden bane

Foto: TV ØST

Der bliver ingen golf i Sejerø Golfklub i år. Det står klart, efter at klubben og banens ejer ikke har kunnet blive enige om et samarbejde.

Der bliver ingen golf på Sejerø i 2015. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Sejerø Golfklub, som nu må se sig om efter andet græs. Det er nemlig ikke lykkedes klubben og banens ejer at blive enige om en aftale.

Sejerø Golfklub (SGK) er Danmarks mindste med knap 70 medlemmer. Rekrutterings­grundlaget er øens 350 fastboende samt nogle hundrede sommerhusejere, og medlemmerne afspejler den almindelige tendens i golfklubber, hvor 65 procent af seniorerne er over 60 år. Der er dog også unge mennesker i klubben. 10 juniorer, hvilket er halvdelen af børnene i Sejerø Skole.

Landmænd tilbød deres hjælp

Da forhandlingerne med baneejer Jørgen Jørgensen i starten af december brød endeligt sammen, fik bestyrelsen henvendelse fra nogle landmænd på øen, som foreslog, at klubben kiggede på muligheden for placering af en golfbane på noget af deres jord, og at de var villige til at gå ind i arbejdet med at anlægge en bane.

Bestyrelsen fandt den opbakning så positiv, at den har udarbejdet en handlingsplan for etablering af en ny golfbane på Sejerø. Der bliver taget fat på arbejdet i januar, og klubben håber at kunne byde velkommen til medlemmer og gæster på en ny golfbane i 2016.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App