Forsinket rådhus koster dyrt

Den lange vinter kommer til at koste skatteborgerne i Kalundborg Kommune ekstra, fordi frosten har forsinket byggeriet af det udbyggede rådhus på Holbækvej.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 


Den lange vinter kommer til at koste skatteborgerne i Kalundborg Kommune ekstra penge, fordi frosten har forsinket byggeriet af det udbyggede rådhus på Holbækvej i to måneder. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.


Kommunen solgte sidste år det gamle rådhus på Kirkevangen i Gørlev til naboen, Gørlev Idrætsefterskole, til overtagelse pr. 1. april i år. Men på den dato var de 59 medarbejdere på rådhuset i Gørlev ikke klar til at flytte. For der var ingen steder, de kunne flytte hen. Men det betyder også, at Kalundborg Kommune må leje rådhuset, som man altså har solgt til idrætsefterskolen, i maj og juni, for cirka 50.000 kroner pr måned.


- Det kan godt være, at det lyder lidt kompliceret, men det er de vilkår, der er, siger borgmester Martin Damm (V) til dagbladet Nordvestnyt.


Såvel borgmesteren som teamleder i organisation og kommunikation, Preben Christensen, der har ansvar for den omfattende flytteproces, anerkender, at processen kan være frustrerende for de ansatte i Gørlev, der bliver berørt, fordi et antal medarbejdere skal berede sig på at flytte ikke én, men to gange, indenfor kort tid.