¨

Forældre til handicappet politianmelder kommunen igen

Foto: TV ØST

Forældre til handicappet politianmelder Kalundborg Kommune efter strid om en beskyttet bolig, som den handicappede i følge en afgørelse fra Det Sociale Nævn har krav på.

Handicappede Jacob Kjær og hans forældre har besluttet igen at anmelde Kalundborg Kommune til politiet for lovbrud. Det skriver Kalundborg Folkeblad.

På trods af en afgørelse fra Det Sociale Nævn, afviser kommunen at lade ham bo i en handicapbolig i Dianalund under Kolonien Filadelfia.

I stedet tilbyder kommunen ham en billigere bolig i Klostermosen i Kalundborg, som Jacob og hans forældre ikke mener dækker hans behov.

Kommunen vil indgive Det Sociale Nævns afgørelse for Ankestyrelsen, da kommunen tolker den til at være af generel og principiel betydning. I den forbindelse har kommunen indkaldt Jacobs værge til partsforhandling, men har fået afslag på partshøringen.

Advokat for Jacob Kjær, Claus Kenneth Lund, skriver til kommunen, at han ikke agter at gentage argumentationen.

Han protesterer mod yderligere forhaling af sagen og mener, at der er truffet en endelig afgørelse, som ikke skal påklages. Advokaten mener, at kommunens manglende efterlevelse er i strid med loven.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App