¨

Flugtbilist har meldt sig selv

Foto: TV ØST

En 28-årig mand meldte sig selv på politistationen, efter at politiet efterlyste flugtbilisten fra Kalundborg, der i søndags påkørte en 11-årig dreng.

Søndag aften blev en 11-årig dreng påkørt. I går kom en mand ind hos politiet sammen med sin advokat og meldte sig selv. Politiet har sigtet flugtbilisten for at påkøre en 11-årig dreng, der blev slynget ind i en butiksrude.

Den 28-årige blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag eftermiddag.

Her valgte dommeren, at manden skulle varetægtsfængsles i 27 dage. Af hensyn til den videre efterforskning blev der nedlagt referatforbud, så der slap ikke andre detaljer ud fra retssalen end kendelsen på de 27 dage.

Forsvareren for den 28-årige mand var langt fra tilfreds efter grundlovsforhøret var overstået.

- Jeg mener jo ikke, at der i den sag er et grundlag til en varetægtsfængsling, sagde advokat Finn Walther Petersen, og på spørgsmålet om hvorfor, uddybede han:

- Jamen sådan som jeg vurderer beviserne i sagen er på nuværende tidspunkt, så mener jeg ikke, at der burde have været en varetægtsfængsling.

Den sigtede nægter sig skyldig i at have kørt bilen, og forsvareren vil nu kære rettens kendelse til Østre Landsret.

Baggrund:

Det var søndag aften ved 23-tiden, at bilisten i en sort Golf flere gange påkørte en Skoda. Derefter satte ejeren af Skodaen efter bilisten i den sorte Golf, der tog flugten ned gennem Kordilsgade i Kalundborg. Gaden er gågade-zone, og her måtte en mand springe for livet, mens en 11-årig dreng ikke slap så let.

Drengen blev slynget hen over bilen, før han endte i en butiksrude. Han slap mirakuløst fra påkørslen med nogle overfladiske skrammer.

Efter påkørslen flygtede bilisten påny, og tæt forfulgt af Skodaen kørte bilisten i den sorte Golf ind i en rundkørsel, hvor bilen stoppede så kraftigt op, at den blev påkørt bagfra af den forfølgende bil.

Sammenstødet fik motoren i den sorte Golf til at lække så meget olie, at flugtbilisten istedet tog flugten til fods.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App