Fem uheld i morgentrafikken mandag

Mandag morgen er vejene i det nordvestsjællandske ramt af fem uheld.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der har været usædvanligt mange uheld i trafikken mandag morgen. Mellem klokken 5.30 og 7 har er der kommet meldinger om hele fem af slagsen.

- Det er rigtigt, at det er usædvanligt mange, og normalt er det typisk på motorvejen, det sker i morgentimerne, men her er der altså tale om helt almindelig veje, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Søndag rasede stormen Gorm og væltede flere steder adskillige træer, skilte og hegn, men det er tilsyneladende ikke spor af stormen, der har fået bilerne til at køre galt mandag morgen.

- Det er der ikke noget, der tyder på. Det ser ud til, at det er sket på grund af menneskelige fejl alle fire steder, siger Martin Bjerregaard.

I et enkelt af morgenens uheld var søndagens storm dog medvirkende til, at det gik galt. I Ordup ved Fårevejle skulle en mand tidligt på job, men på vejen ramte han et væltet træ. Heldigvis var det kun bilen, der fik skader.

Kvinde kørt til tjek

Det første uheld kom ind klokken 5.34 og var sket i Asnæs, klokken 5.58 fik politiet medling om, at en bil var rullet om på taget på Roskildevej i Tølløse. Her er en kvinde kørt til tjek på skadestuen, men var ved bevidsthed, da redningsfolkene fik hende ud af bilen.

Klokken 6.28 kørte tre biler sammen på Holbækvej ved Kalundborg. Formentligt er årsagen her, at en person ikke har overholdt sin vigepligt. Trafikken var kortvarigt omlagt til Tingvej mod nord, men klokken 7.35 var Holbækvej åben igen. Det seneste uheld kom ind ved 7-tiden på Odsherredvej i Nørre Asmindrup, og her kan politiet indtil videre fortælle, at to varebiler var kørt frontalt sammen. En person er fløjet til Rigshospitalet, mens den anden er kørt til Holbæk Sygehus.

Beredskabsinspektør Lars Karlsen om ulykken: