To mænd er nu døde efter skudepisode i Kalundborg

Endnu en person er død efter skyderiet i Kalundborg tirsdag aften. To er nu døde efter skyderiet, og én er fortsat indlagt på hospitalet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Endnu en person er omkommet efter skyderiet i Kalundborg tirsdag aften.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST onsdag.

Der er tale om en person, der i kritisk tilstand blev indbragt til Holbæk Sygehus efter skudepisoden, oplyser Charlotte Tornquist fra politiet.

Skudepisoden fandt sted ved Meny-supermarkedet på Nørre Allé kort før klokken 18:12 tirsdag aften. Her blev tre yngre mænd fra det storkøbenhavnske område ramt af skud.

Søger vidner

En person blev erklæret død på stedet, mens to andre i kritisk tilstand blev transporteret til hospitalerne i henholdsvis Holbæk og Slagelse. Det var skudofferet i Holbæk, der omkom, mens skudofferet fra Slagelse Sygehus efterfølgende blev fløjet til specialiceret behandling på Rigshospitalet i København. Dermed er to nu omkommet som følge af skyderiet, mens én fortsat er indlagt.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi oplyser man onsdag morgen, at sagen efterforskes intensivt. Samtidig bliver politikredsens mobile politistation opstillet fra klokken 10.00 onsdag morgen ved Meny. 

Allerede tirsdag aften kom det frem, at Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner til skudepisoden eller andre med viden eller nyttige oplysninger om sagen. Samtidig søger de informationer om en bil, der kort efter episoden blev sat i brand på Eskebjergvej i byen. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4. 

Ukendt motiv

Politiet kan onsdag morgen ikke udtale sig om et eventuelt motiv til skudepisoden, og kan endnu ikke sige, hvad de tre unge mænd fra Københavns-området lavede i Kalundborg. 

Der arbejdes dog hårdt på at klarlægge omstændighederne ved episoden, oplyser de.

VIDEO: Skyderiet fandt sted ved Meny Kalundborg.