Endnu en hjemmebaneskuffelse til Svebølle

Svebølle er dårligst på hjemmebane i 2. Division Øst.

Det har været hårdt at være tilskuer på Svebølle Stadion i denne sæson.

- Det har ikke været sjovt, nej. Det har det godt nok ikke, siger Jens Graulund, der er fast inventar på lægterne.

De første ti hjemmekampe er det kun blevet til 8 mål, 6 point og kun én enkelt sejr. Men fra starten af kampen i dag var det som om Svebølle ville det anderledes. Efter godt et kvarter løber Cagri Erdem i dybden på højrekanten, og lægger den fladt indover til Gibril Janneh. Han fører bolden frækt bagom støttebenet med hælen, og gør det til 1-0.

Herefter sad Svebølle på det meste i første halveg. Og det er da også dem, der kort før pausen kan bringe sig på 2-0. Bolden dumper ned foran Cagri Erdem efter et hjørnespark. Og lidt heldigt får han den sparket i mål. Og så er Svebølle på vej mod en sjælden hjemmesejr.

I starten af anden halveg får Cagri Erdem endnu engang chancen på en friløber. Svebølle er fem mod to i kontraen, men det løber ud i sandet. Og herefter er det som om, at Svebøllespillerne overlader initativet til GVI.

På et indlæg efter 65 minutter snorksover Svebølles midterforsvar. Hele to GVI-spillere står fuldstændigt fri. Og så har de reduceret til 2-1.

Og kun minuttet er den gal igen. Denne gang ude på højrefløjen, og på det efterfølgende indlæg kan GVIs Oliver Østgaard gøre det til slutstillingen 2-2. Og endnu engang må Svebølle gå fra hjemmebanen uden en sejr.

- Det er ikke i orden. Hverken for dem, der kommer for at se os spille eller for os selv. Det er bare ikke i orden, siger anfører Nicky Jensen.