Elgiganten åbner i Kalundborg - søger 40 nye medarbejdere

Elgiganten søger 40 medarbejder til et nyt varehus i Kalundborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et stort nyt varehus fyldt med frysere og fjernsyn kan snart blive kalundborgenseres nye arbejdsplads.

Til efteråret åbner Elgiganten nemlig et varehus i Kalundborg og skal i den forbindelse have ansat 40 nye medarbejdere.

- Vi har selvfølgelig store forventninger til vores nye varehus - til glæde for vores kunder. Ud over at skabe arbejdspladser i området, som et projekt af denne størrelse helt naturligt fører med sig, slår vi også dørene op til et varehus, der bygger på vores nyeste koncept indenfor butiksindretning, udtaler Peder Stedal, der er administrerende direktør i Elgiganten, i en pressemeddelelse.

Læs også
Lufthavn afholdt åbent hus for flyinteresserede
Læs også
Lufthavn afholdt åbent hus for flyinteresserede

Mandag den 15. august inviterer Elgiganten i samarbejde med Jobcenter Kalundborg til informationsaften fra klokken 18.00 til 20.00 i Kalundborg Hallerne. 

Her er der mulighed for både at høre mere om Elgiganten som arbejdsplads samt tale med regionschef Andreas Kastrup og en række medarbejdere om de aktuelle stillinger.

- Jeg håber, at vi vil se en masse mennesker med interesse for tech-branchen og for Elgiganten. Vi ser i hvert fald meget frem til at fortælle mere om, hvem vi er, hvad vi kan tilbyde som arbejdsplads og hvilke stillinger, vi kan tilbyde, lyder det fra Andreas Kastrup i pressemeddelelsen.

Stillingerne drejer sig om alt fra salgsassistent til afdelingsleder og supportansvarlig.