Dommer fængsler fire mænd i drabssag fra Kalundborg

To mænd blev dræbt og en tredje såret ved skyderiet sidste år lige foran Meny i Kalundborg. Nu er fire mænd blevet varetægtsfængslet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fire mænd er blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at stå bag skudepisoden i Kalundborg den 17. november sidste år, hvor to mænd blev dræbt og en tredje hårdt såret.

Det har en dommer ved Retten i Holbæk besluttet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

De fire mænd er alle i 20'erne og fra Storkøbenhavn. De blev anholdt tirsdag morgen på adresser i hovedstadsområdet og blev senere tirsdag fremstillet i et grundlovsforhør, der begyndte klokken 13.00.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. Det betyder, at det kun er muligt at få oplyst sigtelsen.

Det har ikke været muligt for TV2 ØST at få oplyst, hvordan mændene forholder sig til sigtelsen og varetægtsfængslingen.

To døde og én blev hårdt såret

Skudepisoden fandt sted lidt efter klokken 18 på Nørre Allé på parkeringspladsen ved dagligvarebutikken Meny, som på gerningstidspunktet var åben.

Knap 10 kilometer væk fra gerningsstedet, på Eskebjergvej, fandt politiet undervejs i de tekniske undersøgelser en udbrændt varevogn. Politiet har i efterforskningen også foretaget undersøgelser på en holdeplads på Lerchenborgvej.

Den ene af de dræbte døde på stedet, mens den anden døde på Holbæk Sygehus. Den tredje person blev hårdt kvæstet, men overlevede. De to mænd, der mistede livet, var en 21-årig fra Albertslund og en 24-årig fra København.