¨

Direktør i oliefirma: - Medarbejderne er rystede

Direktøren er på orlov og blev ringet op derhjemme i morges med den triste nyhed. Foto: Katja Weng - TV ØST

En voldsom brand opstod i dag på Avista Oil Danmarks produktionsanlæg på havnen i Kalundborg. Direktøren har fuld fokus på de berørte medarbejdere.

En god håndfuld medarbejdere var på arbejde hos Avista Oil Danmark på havnen i Kalundborg, da der i morges udbrød en voldsom brand i firmaets produktion.

Alle blev reddet ud i tide, men medarbejderne er stadig rystede, fortæller administrerende direktør, Leon Skovbo, til TV ØST.

- Lige nu har de det ikke særlig godt, men det arbejder vi på. De er i gang med politiafhøringer, og så kommer der en krisepsykolog og snakker med dem bagefter, siger han.

Udover hvis nogen var kommet til skade, så er det her det værst tænkelige, der kunne ske. For uanset hvad bliver det dyrt

Leon Skovbo, adm. direktør

- Det bliver dyrt

Leon Skovbo selv blev ringet op i morges med den sørgelige nyhed og er også påvirket af situationen.

- Det er forfærdeligt at få sådan en besked. Udover hvis nogen var kommet til skade, så er det her det værst tænkelige, der kunne ske. For uanset hvad bliver det dyrt. Det er ikke sjovt, siger han og fortsætter:

- Der er så mange uafklarede spørgsmål, som vi skal have svar på. Vi var inde i en positiv udvikling, og det er sat i stå nu. Det er det, vi skal arbejde med efterfølgende.

Vi kan ikke gøre så meget andet lige nu end at tage hånd om de medarbejdere, der har været på arbejde

Leon Skovbo, adm. direktør

Handler om medarbejderne

Det er endnu uvist, hvordan den voldsomme brand opstod. Brandvæsnet er stadig i gang med efterslukningen, og de skal først sikre, at der ikke opstår brandlommer, så ilden blusser op igen.

- Vi skal til at danne os et overblik. Vi er i kontakt med vores forsikring, og så skal vi have fundet ud af, hvad der er sket, og hvad der skal til for at komme videre. Vi har en fabrik, der skal op at køre igen, siger direktøren.

Men i dag er det ikke fremtiden, det handler om, slår Leon Skovbo fast.

- Vi kan ikke gøre så meget andet lige nu end at tage hånd om de medarbejdere, der har været på arbejde, og dem, der er dukket op efterfølgende for at vise deres støtte, siger han og slutter:

- Det viser noget om det sammenhold, vi har her, og det er dejligt. Det er det, dagen i dag handler om for os.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App