DF politianmelder Danskernes Parti for misbrug

Danskernes Parti har hængt ”valgplakater” op flere steder i Kalundborg med DF’s logo og partifarver. Nu har DF meldt partiet til politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Her til morgen kunne man i Kalundborg opleve ”valgplakater” med teksten: ”Masseindvandring er fint” – noget tidligere formand for Dansk Folkeparti Pia Kjærsgaard angiveligt skulle have sagt tilbage i 2009.

Selvom det er Dansk Folkepartis logo på plakaten, så er det altså ikke deres værk. Det er Danskernes Parti, der står bag. På Danskernes Partis hjemmeside kan du selv se, hvad de har skrevet. 

 
  Foto: Gert Larsen

- De praler selv med det inde på deres hjemmeside, så der er slet ikke nogen tvivl om, at det er dem, der har hængt dem op, siger Gert Larsen, der er næstformand af Dansk Folkeparti i Kalundborg Kommune. 

Og fortsætter:

- Det er jo ulovligt at misbruge vores logo, og så er det også ulovligt at hænge valgplakater op nu, siger han.

Dansk Folkeparti har derfor valgt at politianmelde Danskernes Parti. Gert Larsen fortæller, at Partiet på Christiansborg underretter vejdirektoratet.

Misbrug

Det kommer ikke bag på næstformanden Gert Larsen (DF), at Danskernes Parti kan finde på at lave et sådan nummer.

- Det er jo fordi, de gerne vil fremstå som det rigtige indvandrefjendske parti, så de kan hive stemmer hjem. De mener jo, at DF har svigtet, og at vi ikke gør nok for at stoppe indvandringen her i landet, siger han.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Danskernes Parti, men på deres hjemmeside skriver formanden følgende:

- Vi ønsker at vise, hvordan Dansk Folkeparti har svigtet på udlændingepolitikken. Derfor har vi nu påbegyndt en kampagne i Kalundborg, hvor DF står stærkt. I kampagnen vil vi fokusere på, at rigtig mange ikke-vestlige er kommet til under DF’s storhedstid. Blandt andet fik flere end 83.000 ikke-vestlige dansk statsborgerskab mellem 2001 og 2011, hvor DF sidst støttede en borgerlig regering. Det fortæller medierne ikke om og derfor har vi taget sagen i egen hånd, skriver partileder for Danskernes Parti på deres hjemmeside.

Gert Larsen har ikke selv været i dialog med Danskernes Parti.

- Jeg gider slet ikke spilde min tid på dem. Det er plat og usmageligt, det de har gjort.

Nu venter Gert Larsen bare på, at sagen om plakat-misbruget bliver afsluttet.   

- Jeg håber, der får en bøde.