¨

Da Dronningen var på besøg på Nekselø

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

I forbindelse med udlodningen af billetter til Dronningens fødselsdagsfestforestilling i Århus har Kurt Sørensen fra Føllenslev fortalt om sit møde med regenten

Snart fylder Hendes Majestæt Dronningen 75 år. Det bliver fejret med en festforestilling i Aarhus onsdag den 8. april og TV ØST udlodder nu 6x2 billetter til forestillingen, som også overværes af Kongefamilien.

Har du fotos eller video af Dronningen fra et af hendes mange besøg i vores region gennem årene?  Så fortæl historien bag billederne i en kort tekst, send dem til TV ØST - og deltag i lodtrækningen om billetterne.

Flere har allerede indsendt billeder og historier

Kurt Sørensen fra Føllenslev er en af de, der har indsendt sin historie og billeder fra sit møde med Dronning Margrethe, Han skriver følgende om sit møde med regenten:

"I september 2010 var Dronning Margrethe på et privat besøg på Nekselø, men gjorde alligevel turen til et halv officielt besøg i Havnsø.

Dronningen ankom til Nekseløbugten med Dannebrog, som ankrede op ud for Nekselø, da jeg formoder at den ikke kunne lægge til i Havnsø havn.

Turen fra Dannebrog kunne ikke foretages i Chaluppen på grund af vejret, og foregik derfor i gummibåd, men heldigvis var dronningen klædt i fornuftigt tøj til turen.

I Havnsø besøgte dronningen K-salat og blev også kørt en tur ud på det fredede område Vesterlyng.

Billederne dronningens ankomst i gummibåd, dronningen spadserende fra havnen hen til K-salat fabrikken, og endvidere Krone 1 parkeret udfor Havnsø kro.

Det fascinerende ved billedet hvor Dronningen går mellem de lokale, er hendes afslappede påklædning, der ikke er meget forskellig fra de omkring værende tilskuere".

Du kan også være med

Du kan også deltage i konkurrencen om billetter til festforestillingen i Århus i forbindelse med Dronning Margrethes 75 års fødselsdag. Læs mere - KLIK HER

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App