Byrådsmedlem i Kalundborg skifter fra Venstre til Liberal Alliance

Liberal Alliance får for første gang et byrådsmedlem i Kalundborg Kommune, da Jimmy Sørensen skifter fra Venstre til Liberal Alliance.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Byrådsmedlem i Kalundborg Kommune, Jimmy Sørensen, skifter fra partiet Venstre til Liberal Alliance, og Liberal Alliance stifter dermed en lokalafdeling i Kalundborg, skriver Liberal Alliances nystiftede lokalafdeling i en pressemeddelelse.

- Jeg har i dag meldt mig ind i Liberal Alliance, som jeg glæder mig til at repræsentere i Kalundborg Kommune i fremtiden. Jeg har været glad for min tid i Venstre, men jeg har i en længere periode følt mig mere grundlæggende enig med Liberal Alliance, som har et tydeligt, liberalt fokus både nationalt og lokalt, siger Jimmy Sørensen.

Jimmy Sørensen bringer med sit partiskifte antallet af byrådsmedlemmer for Liberal Alliance op på 38 på landsplan.

- Danmark har brug for liberal politik til gavn for borgere og erhvervsliv både kommunalt, regionalt og nationalt, og det vil jeg være med til at kæmpe for her i Kalundborg, siger han.

Liberal Alliance i Kalundborg får med Jimmy Sørensen et byrådsmedlem på 43 år, der er uddannet lærer. Han har tre sønner med hustruen Pia, og familien bor i Kalundborg, hvor Jimmy Sørensen arbejder som skoleleder på Tømmerup Skole.  

Liberal Alliance får ny lokalafdeling

Liberal Alliance har i lang tid haft en ambition om at stifte en lokalafdeling i Kalundborg, og det bliver med Jimmy Sørensens skifte fra Venstre nu en realitet.

Liberal Alliance Kalundborg ser frem til et godt og liberalt samarbejde, hvor hovedfokus vil være på infrastruktur, familie, erhverv og kultur.

Lokalformand i Liberal Alliance Vestsjælland, Thomas Vesth, glæder sig til samarbejdet med Jimmy Sørensen og den nye lokalforening i Kalundborg:

- Jeg er utrolig glad for, at det nu lykkes. Vi har i bestyrelsen i samarbejde med medlemmerne i Kalundborg arbejdet på dette utrolig længe, så at vi nu kan etablere en lokalafdeling i Kalundborg er utrolig stort. Det vil betyde meget for lokalpolitikken i Kalundborg, især nu hvor vi samtidigt kan præsentere Jimmy som byrådsmedlem for Liberal Alliance, siger Thomas Vesth.