¨

Blomsterkvinde narrede 82-årig

Foto: TV ØST

Under påskud af at skulle have pakket en buket blomster ind, lykkedes det torsdag eftermiddag en kvinde at narre sig indenfor hos en 82-årig dame i Eskebjerg.

En 82-årig kvinde blev torsdag eftermiddag udsat for tricktyveri på Jupitervej i Eskebjerg. Den ældre kvinde gik i sin have, da hun omkring klokken 16 blev kontaktet af en udenlandsk kvindem ed en buket blomster.

Kvinden spurgte den 82-årige, om hun havde noget papir til at pakke blomsterne ind i, da det var en buket, som hun skulle aflevere til naboen.

Den 82-årige gik ind i huset for at finde noget papir frem fra en skuffe. Kvinden fulgte med ind og gik lidt rundt i huset imens. Dette studsede den 82-årige ikke nærmere over, men lidt efter, da kvinden var gået, opdagede den 82-årige, at hendes smykker, som hun havde opbevaret i sit soveværelse, var væk.

Den 82-årige beskrev kvinden som:

  • 40-45 år
  • Østeuropæisk af udseende
  • 175 centimeter høj
  • Kraftig af bygning
  • Lys i huden og med sort hår sat op i en knold
  • Kvinden talte en blanding af engelsk, fransk og dansk

Politiet opfordrer til, at man er yderst varsom med at lukke fremmede ind i sit hjem, og at man er på vagt, når personer, man ikke kender, retter henvendelse til en for for eksempel at spørge om vej.

Har man været udsat for lomme- eller tricktyveri eller forsøg herpå, skal man omgående kontakte politiet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App