Bil kørte ind i hus

En varevogn kørte sent søndag ind i gavlen på et hus i Ubby. Bilisten blev kørt på sygehuset for at få taget en blodprøve, da alkometeret viste for meget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 31-årig mand kørte søndag kort før midnat ind i gavlen på et hus på Hovedgaden i Ubby ved Kalundborg. Bilisten mistede herredømmet over sin bil. Efter både at have ramt et elskab og en lygtepæl fortsatte han ind i gavlen på huset.

Den uheldige husejer har fået store skader på sit hus. Der er et stort hul helt ind i et værelse og flere vægge er skubbet i huset.

- Vi lå ovenpå og sov, så det var en mægtig opvågning at få. Vi sprang ud af køjen for at se, hvad det var, der var sket. Man får et helt chok. Det var så støvet, at vi næsten ikke kunne finde døren. Der var murbrokker over det hele, siger Ole Sørensen, der bor i huset.

Høj promille

Bilisten kunne uden store skader selv stige ud af bilen. Politiet bad ham blæse i alkometeret, som viste en promille på mere end det tilladte. Derfor blev manden taget med på Slagelse Sygehus for at få taget en blodprøve.

Se interview med Ole Sørensen her:

 

Se billeder af huset her: