Beder om hjælp til at finde sin bror: - Alle ekstra hænder og specielt øjne kan bruges

61-årige Michael Knud Skovgaard er fortsat forsvundet. Hans familie beder offentligheden om hjælp til at finde ham.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

OBS: Den 61-årige mand er blevet fundet i live i København søndag eftermiddag, fortæller familien til TV ØST.

Siden fredag eftermiddag har 61-årige Michael Knud Skovgaard været forsvundet, og familien har brug for at den hjælp, de kan få, til at lede efter ham.

Det fortæller den forsvundne mands lillebror, Morten Skovgaard, til TV ØST.

- Hvis vi skal bede folk om noget, så er det at tjekke alle de steder, hvor man kunne forestille sig, at han kunne overnatte. Campingvogne, læskure, legehuse, garager, udhuse, både. Alle mulige steder, hvor han kunne være, siger han.

quote Vi kører rundt, og vi er jo en del af et fantastisk lokalsamfund, som allerede hjælper meget med at lede. Men alle ekstra hænder og specielt øjne kan bruges

Morten Skovgaard, bror til forsvundet mand

- Vi er taknemmelige for al den hjælp, vi kan få. Vi kører rundt, og vi er jo en del af et fantastisk lokalsamfund, som allerede hjælper meget med at lede. Men alle ekstra hænder og specielt øjne kan bruges.

Har en dyb depression

Morten Skovgaards bror forsvandt fra deres søsters hus i Bakkendrup nær Gørlev på Vestsjælland. Til daglig bor han i Berlin. Han er formentlig forsvundet i tidsrummet mellem klokken 10 og klokken 14.

- Lige pt har han en dyb depression, som selvfølgelig gør, at vi er bekymrede for, hvorfor han er forsvundet, siger Morten Skovgaard.

- Der kan været sket alt fra det bedst tænkelige, at han ikke vil have kontakt og er gået ’off the grid’. Men det kan også være, at han har fået en psykose og bare går rundt, og så kan han jo være faldet i vandet eller frosset ihjel. 

Det tror Morten Skovgaard dog ikke. Hans bror er nemlig med sikkerhed blevet set mellem Gørlev og Sæby lørdag middag. Det var en barndomsven, der så ham, og som derfor er sikker på, at det var ham.

- Så vi har en formodning om, at han er i lokalsamfundet, men vi kan ikke være sikre. Også fordi ejeren af Rådhuskroen i Slagelse mener at have set ham på kroen fredag eftermiddag klokken 17. Men han kan ikke være helt sikker på, det var ham, fordi han jo ikke kender ham, siger han.

Kan bære på gul Netto-pose

Familie og venner leder i området omkring Sæby, Gørlev, Høng og Ruds Vedby, ligesom de også leder i Reersø og Mullerup.

quote Der kan været sket alt fra det bedst tænkelige, at han ikke vil have kontakt og er gået ’off the grid’. Men det kan også være, at han har fået en psykose og bare går rundt

Morten Skovgaard, bror til forsvundet mand

- Der har han tit været glad for at gå rundt, så der kan han også være. Eller måske i Sorø, Dianalund eller i Kalundborg, siger broren.

Politiet bad i går eftermiddag offentligheden om hjælp til at finde Michael Knud Skovgaard og udsendte følgende beskrivelse af ham.

  • Mand
  • 61 år
  • Dansk af udseende
  • 185 centimeter høj
  • Spinkel af bygning
  • Brunt, kort hår
  • Iført armygrøn jakke og brune støvler

Derudover tilføjer hans bror, at han muligvis bærer på en gul Netto-pose.

Hvis du har set eller hørt fra Michael Knud Skovgaard, så kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 4635 1448 eller lokalpolitiet på telefon 1-1-4. 

Sådan her ser Michael Knud Skovgaard ud.
Sådan her ser Michael Knud Skovgaard ud.
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi