¨

Bamsemiddag var en spøg

Foto: TV ØST

I går anmeldte en dame fra Kalundborg et usædvanligt tilfælde til politiet. Nogle var nemlig brudt ind i hendes hus og havde dækket op til en bamsemiddag

Mysteriet om bamsemiddagen i Kalundborg er opklaret. I går kom en 43-årig dame hjem til sit hus i Kalundborg og fandt hendes bamser siddende ved et fuldt opdækket bord. Damen spurgte sine naboer og familie, om de kendte noget til det. Men da ingen gjorde det, kontaktede hun politiet.

I dag har Ekstra Bladet taget kontakt til den 43-årige dame og hun havde opklaret, at det var hendes venner, der havde lavet en joke med hende.

- Det er mine to venner Peter og Anja, der har været på spil. Vi har været gode venner i mere end 20 år, fortæller damen, der hedder Rikke, til Ekstra Bladet.

Vennerne var kommet forbi til en kop kaffe, men blev skuffet, da hun ikke var hjemme. Derfor ville de overraske deres veninde med en lille spøg.

 

Turde ikke tage hjem

Rikke blev ret bange af synet af bamserne til bords, så hun har ikke turde at tage hjem, siden hun opdagede bamsemiddagen. Men her bagefter kan hun godt grine af hele hændelsen.

- Jeg har sagt til Peter, at han bare kan komme i sving med oprydningen, siger Rikke.

Nu går Rikke og overvejer, hvordan hun kan gøre gengæld overfor sine venner. Hun har ringet til politiet og forklaret sammenhængen, og at sagen nu er opklaret.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App