Avis sender brev til Fuck Din Mor

Marianne Barraj fra Kalundborg blev bange, da hun modtog kampagnebrev fra Kristeligt Dagblad.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Marianne Barraj fik sig noget af en ubehagelig overraskelse, da hun modtog et kampagnebrev fra Kristeligt Dagblad, skriver Nordvestnyt.

- Jeg blev både ked af det og bange, da jeg åbnede brevet fra Kristeligt Dagblad om at prøve avisen i fire uger gratis. Brevet var stilet til ”Fuck Din Mor”, fortæller kvinden fra Kalundborg, som først gættede på, at nogen på Kristeligt Dagblad ønskede at genere hende.

Men den teori afviser avisen på det bestemteste.

- Det er forfærdeligt, at der står sådan i et brev fra os, siger abonnementschef Tue Jacobsen fra Kristeligt Dagblad til Nordvestnyt.

Han forklarer, at der er tale om en yderst beklagelig fejl i en maskinel proces.

- Det sker, at nogle bestiller avisen i andres navne for at genere. Det sker dog ikke tit, at de slipper igennem i vores system, men det skete altså i dette tilfælde. Det er dybt beklageligt og fører til, at vi nu har besluttet at bruge mennesker også i processen, så sikkerheden øges, fastslår Tue Jacobsen.

Abonnementschefen har personligt været i kontakt med Marianne Barraj fra Kalundborg og beklaget brevet og oplyst om, hvad Kristeligt Dagblad vil sætte i værk for at undgå lignende tilfælde, skriver Nordvestnyt.