¨

Alenemors sag ryster scleroseforening

Foto: TV ØST

Scleroseforeningen er rystet over, at Kalundborg Kommune efter seks uger endnu ikke har sendt hjælp til Charlotte Geil, der er alenemor og sengeliggende

Det kommer bag på Scleroseforeningen, at 43-årige Charlotte Geil fra Kalundborg endnu ikke har fået hjælp af kommunen. Det skriver Sjællandske.

Hun er ramt af den kroniske sygdom Sclerose og alenemor til to og har de seneste seks uger ligget i sengen. Derfor har hun søgt om hjælp, og mens kommunen behandler hendes sag, har hun søgt om en midlertidig akut handicaphjælper, men der kan gå op til to måneder, før hun får svar på den ansøgning, og den besked ryster Scleroseforeningens ledende socialrådgiver Nadia Buchard.

- Kommunen bruger simpelthen ikke den lovgivning, der er på området. Kommunen kan sætte en hjælpepakke op, som kan sikre børnene en så normal hverdag som mulig, siger hun til avisen og påpeger, at den her sag er særligt slem, da Charlotte Geil er alenemor til to og ikke har en chance for at agere, hvis børnene, der er ni og 13 år, eksempelvis bliver syge.

5. april lød det fra Anne E. Jensen (V), der er formand for socialudvalget i Kalundborg Kommune, at hun ville forsøge at fremme sagen og bede om en orientering om den, men efter mødet 9. april havde ingen af politikerne lyst til at udtale sig til TV ØST om, hvor sagen nu er endt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App