Afgørelse: Musholm-byggeri kan fortsætte

På trods af klager kan opførelsen af 24 nye ferieboliger til handicappede på Musholm nu fortsætte.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hos Muskelsvindfonden kan de ånde lettet op. En ny afgørelse fra Natur- og Miljøklagenævnet betyder nemlig, at udbygningen af 'Musholm - Ferie, Sport & Konference' kan fortsætte.

I maj måned blev der ellers sat en stopper for byggeriet, da en gruppe borgere klagede til Slagelse Kommune. De var utilfredse med, at kommunen havde givet dispensation fra skovbyggelinjen. Men nu har Natur- og Miljøklagenævnet afgjort, at byggeriet ikke kommer til at påvirke den lille, nærliggende skov, og i dag kom så den endelige besked om, at byggeriet kunne genoptages - til stor glæde for Muskelsvindfonden, som ærger sig over sagens forløb.

 - Musholm har altid følt sig utroligt velkommen og værdsat i Slagelse. Jeg vil dog ikke lægge skjul på, at det er kommet bag på mig, at projektet har mødt så stor modstand fra en lille gruppe borgere, der kan tælles på en hånd, men alligevel har haft held til at forhale byggeriet i et par måneder med både økonomiske og tidsmæssige konsekvenser til følge, siger Direktør i Muskelsvindfonden, Henrik Ib Jørgensen.

Hvor meget forsinkelsen i byggeriet kommer til at koste, er endnu uvist. Boligerne forventes at stå færdige i løbet af 2015.