¨

Afdød farfars lottotal gav 6 millioner kroner

Foto: TV ØST

En far og en søn fra Kalundborg-området har netop vundet seks millioner kroner på de lottotal, som deres nu afdøde far/farfar spillede på.

Det må nærmest føles som en gave fra for oven og endda i højere grad end for andre, der er så heldige at vinde i lotto. En far og en søn har netop vundet seks millioner kroner i lotto på de tal, som deres far/farfar spillede på, da han levede. Det skriver tv2.dk.

Hans efterkommere har hver uge, siden han døde for 10 år siden, spillet på de samme tal som faren/farfaren gjorde, og lørdag gav de endelig pote.

Som en gave fra ham

Kuponerne med tallene fandt de i en bog, da de ryddede op i den afdødes ting.

- Siden da har vi spillet de tal, som var på kuponerne, hver uge. Så jeg kan ikke undgå at tænke, at pengene er en gave fra ham. Selv om jeg selvfølgelig godt ved, det ikke er rationelt, siger den afdødes barnebarn, som altså sammen med sin far nu er blevet millionær.

Det var hans far, der tjekkede tallene og ringede med den gode nyhed. Og nu skal den glædelige nyhed lige nå at bundfælde sig, før de to finder ud af, hvad pengene skal bruges på.

Efterlyste vinderen

Kuponen blev købt i Kvickly i Kalundborg, og her var de forleden ude og efterlyse den heldige vinder. De blev ringet op af Danske Spil, der kunne fortælle, at en kupon fra deres butik indeholdt en milliongevinst, men at den endnu ikke var blevet indløst. Det fik varehuschef Kirsti Thygesen til at efterlyse vinderen i Nordvestnyt.

- Vi tænkte, at vi blev nødt til at gøre et eller andet. Nu har de to vindere så henvendt sig direkte til Danske Spil, og vi er bare glade for, at de er fundet. Og så er det oven i købet en rigtig sød historie, siger Kirsti Thygesen til TV ØST.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App