71-årig mand overfaldet på sin bopæl i Kalundborg

En hjemmehjælper i Kalundborg slog onsdag morgen alarm, efter at hun var ankommet til en 71-årig mands bopæl, hvor hun fandt ham ilde tilredt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 71-årig mand blev onsdag morgen fundet ilde tilredt i sit hjem i Kalundborg.

Det var en hjemmehjælper, som klokken 7.32 fandt manden i hans hjem i Strandstræde ilde tilredt efter et voldeligt og blodigt overfald. Han havde flere kvæstelser i hovedet og blev straks i en tilkaldt ambulance kørt til behandling på et sygehus.

Det 71-årige offer meldes uden for livsfare, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Uvist hvorfor han blev overfaldet

Rigspolitiets Kriminaltekniske Sektion har assisteret Midt- og Vestsjællands politis efterforskere med at foretage tekniske undersøgelser på mandens bopæl.

- Vi ved ikke endnu ikke, hvorfor manden er blevet overfaldet i sit hjem. Offeret er efter fornøden behandling på sygehuset i øjeblikket ved at blive afhørt til sagen, så vi kan danne os et overblik over motivet til overfaldet på ham samt få oplysninger om det nøjagtige gerningstidspunkt, siger politikommissær Kristian Egekær, der er efterforskningsleder.

Vidner søges

Politiet kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse noget om gerningsmanden eller det præcise gerningstidspunkt. Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har været i området omkring Strandstrædet i Kalundborg før klokken 7.30 for at afhøre dem om deres observationer i området i de tidlige morgentimer.

Politiet kan træffes på telefon 114.