61-årig mand overfaldet og røvet på sin bopæl - politiet søger vidner

61-årig mand fra Svebølle blev natten til mandag overfaldet i sit hjem af to maskerede personer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker et røverisk overfald mod en 61-årig mand fra Svebølle, der er blevet begået natten til mandag.

Omkring klokken 01:30 opsøgte to maskerede mænd den 61-årige på sin bopæl på Nordvestvej og tvang sig i form af fysiske slag adgang til mandens lejlighed. 

Efter at have gennemsøgt lejligheden og fået mandens pung flygtede røverne til fods i ukendt retning.

Da den 61-årige var stærkt psykisk påvirket, anmeldte han først overfaldet klokken 14:04 mandag eftermiddag, hvor hundepatruljer undersøgte området omkring mandens bopæl. 

Efterforsker skududsagn

Tirsdag fortsætter politiet de tekniske undersøgelser, da manden i den indledende afhøring sagde, at han mente, at der blev affyret skud i forbindelse med det røveriske overfald.

- Med baggrund i oplysningerne i den indledende afhøring laver vi nu yderligere en undersøgelse for med sikkerhed at af- eller bekræfte, om der blev afgivet skud, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke mange spor at gå efter. 

- Indtil, vi får resultatet af de tekniske undersøgelser er det bedste spor, vi på nuværende tidspunkt har, det meget sparsomme signalement af de maskerede personer, som formodentlig ikke var maskerede før og efter overfaldet, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der natten til mandag i området ved Nordvestvej har bemærket noget usædvanligt. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 1-1-4.