43-årig mand narret af net-date

En date på nettet med en kvinde fik knap så sjove konsekvenser for en 43-årig mand fra Høng tirsdag. Den 43-årige var uden at vide det blevet filmet i intime situationer, og kvinden ville have 3000 kroner for ikke at offentliggøre billederne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er med at passe på med, hvad man viser frem på nettet. Det fik en 43-årig mand fra Høng ved kalundborg tirsdag lært på den hårde måde.

Via netdating havde han mødt en fremmed kvinde, som han havde chattet med. Senere i forløbet var deres korrespondance gået over til Skype, hvor visse intime situationer var blevet filmet uden den 43-åriges viden.

Til sidst havde den fremmede kvinde truet med at offentlige de intime optagelser på de sociale medier, medmindre den 43-årige betalte 3.000 kroner.

Manden betalte imidlertid ikke pengene, men anmeldte i stedet sagen til politiet, som nu forsøger at finde ud, om politiet kan hjælpe med at få identificeret kvinden.

Politiet kan fra lignende sager generelt oplyse, at 'afpresseren' ofte befinder sig i udlandet, hvorfor dansk politis muligheder for at hjælpe offeret og for at forfølge vedkommende er meget begrænsede.