4 på stribe for Kalundborg

De gør det igen! Kommunekampens sidste månedsdyst er forbi. Og for fjerde gang i streg er det kaloriekrigerne fra Kalundborg, som løber med sejren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De har været skræmmende stærke. Lige fra den første kommunekamps begyndelse i januar. Ikke alene vandt de forårets kamp - de har også sat samtlige konkurrenter til vægs i efterårets fire månedsdyster. Senest i oktober, hvor holdet lykkedes med at samle flest deltagere til motion.

Hele 629 mennesker blev søndag sat i sving af Kalundborg Knights sundhedsambassadører. Første runde udspillede sig under Erhvervsmessen i Kalundborg. Her blev hundredevis af besøgende i to omgange sat i gang med pausegymnastik via en såkaldt ”flash mob” fra sundhedsambassadørerne. Anden runde foregik i Høng Hallen om eftermiddagen, hvor borgerne var indbudt til gratis zumba-dans.

Masser af motion

Ringsted Raiders erobrer en flot andenplads med deres oktoberevent i Kærehave Skov. Her fik ambassadørerne 299 mennesker ud at motionere i de naturskønne omgivelser. Faxe Fighters sætter sig på en flot tredjeplads.

I alt deltog syv af regionens 12 kommuner i dysten med en stribe af forskellige, kreative motionsarrangementer. Sammenlagt blev mere end 1.500 borgere i regionen sat i sving.

Kommunernes indbyggertal er medindregnet i den endelige stilling.

Resultatet af oktoberdysten

  1. Kalundborg Knights: 629 deltagere (= 1,3 pct. af indbyggerne)

  2. Ringsted Raiders: 299 deltagere (0,9 pct.)
  3. Faxe Fighters: 235 deltagere (0,8 pct.)

  4. Vordingborg Vikings: 133 deltagere (0,3 pct.)

  5. Holbæk Heros: 125 deltagere (0,18 pct.)

  6. Sorø Saints: 41 deltagere (0,14 pct.)

  7. Slagelse Superstars: 102 deltagere (0,13 pct.)