31-årig mand overfaldet og stukket i låret – politiet søger vidner

En 31-årig mand er blevet overfaldet og stukket i låret, mens han holdt for rødt i sin bil i Kalundborg. Gerningsmændene er endnu ikke fundet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag aften klokken 22.44 kom en 31-årig mand med blødende lår kørende ind på Cirkle K tanken på Esbern Snaresvej i Kalundborg.

quote Vi har prøvet at afhøre ham, men han kom kun med sparsomme oplysninger

Lars Galasz, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

Han havde efter eget udsagn kort forinden holdt for rødt ved et lyskryds i sin bil, da flere gerningsmænd havde åbnet døren og tildelt ham slag og stukket ham i låret med en kniv.

Gerningsmændene forsvandt efterfølgende i en bil i ukendt retning, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Tilfældigvis befandt politiet sig allerede på tanken, da den sårede mand fra lokalområdet kom ind.

- Vi kører jo rundt om natten og er hist og pist, og rent tilfældigt var vi på tanken, da han kommer ind. Patruljen på stedet yder førstehjælp til den sårede og får tilkaldt en ambulance, siger Lars Galasz, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden blev efterfølgende behandlet på akutmodtagelsen i Holbæk og udskrevet natten til fredag.

Søger vidner

Politiet har afhørt manden, der i forvejen er kendt af poltiiet. Ifølge vagtchefen siger den 31-årige, at han ikke kender gerningsmændene.

quote Hvis der er folk, der har set noget eller har andre oplysninger i sagen, så skal de kontakte politiet

Lars Galasz, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

- Vi har prøvet at afhøre ham, men han kom kun med sparsomme oplysninger. Så man vil formentlig genafhøre ham, og så har man også lavet nogle tekniske undersøgelser, siger Lars Galasz.

På grund af de sparsomme oplysninger har politiet endnu ikke kunne finde frem til nogen gerningsmænd. Derfor opfordrer de også eventuelle vidner til at henvende sig til politiet.

- Vi vil jo gerne høre, hvad der er foregået. Så hvis der er folk, der har set noget eller har andre oplysninger i sagen, så skal de kontakte politiet, siger vagtchefen.

To knivstikkerier på en uge

Det er kun seks dage siden, at Kalundborg sidst var centrum for et knivstikkeri. Her blev en mand i 20-årsalderen hårdt såret, efter han var blevet stukket i halsen og flere steder på kroppen.

Knivstikkeriet fandt sted på Kordilgade i Kalundborg omkring klokken 01.19 natten til lørdag. Politiet formoder, at der i denne sag var tale om interne stridigheder, hvor gerningsmand og offer kender hinanden.

Ifølge politiet er der ikke nogen umiddelbar sammenhæng mellem de to knivstikkerier.

- Men det må efterforskningen vise. Foreløbigt har vi i bund og grund bare skrevet de foreløbige rapporter og lavet nogle undersøgelser, og så går sagen til efterforskningen, som må tage den derfra, siger Lars Galasz.

Personer med oplysninger i sagen skal henvende sig til politiet på telefon 1-1-4.