¨

21-årig fængslet for drabsforsøg

Politi og ambulance rykkede ud til Sct. Olaiparken i Kalundborg. hvor en mand fra Roskilde blev ramt af skud Foto: Jens Nielsen - TV-Kalundborg

Yderligere en formodet gerningsmand er blevet anholdt i forbindelse med skyderi i Kalundborg den 3. januar. Den 21-årige, der meldte sig selv, er nu blevet varetægtsfængslet i sagen.

En 21-årig mand fra Kalundborg blev onsdag varetægtsfængslet, sigtet for drabsforsøg på en 20 -årig mand fra Roskilde. 

- Den 21-årige henvendte sig selv til politiet tirsdag aften og fortalte, at han mente, at han havde noget med den her sag at gøre. Og ved grundlovsforhøret onsdag valgte dommeren at varetægtsfængsle ham, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard. 

Læs også Kampklædte betjente slog til i Kalundborg

En 28-årig også sigtet i sagen

Drabsforsøget fandt sted på Klosterparkvej i Kalundborg den 3. januar. Politiet fik meldingen om et skyderi klokken 20.11, og på stedet mødte betjentene det 20-årige skudoffer, der var i følgeskab med nogle venner.

Læs også Skudepisode: To grupper tørnede sammen i boligkvarter

Kampklædte betjente slog efterfølgende til mod flere adresser i Sct. Olaiparken.

Dengang blev to mænd anholdt og sigtet i sagen. Den ene er efterfølgende blevet løsladt - en 28-årig mand fra Kalundborg, er fortsat sigtet.

- Den 33-årige, der var sigtet i sagen blev løsladt den 11. januar. Begrundelsen var, at det viste sig, at han havde et alibi for sin færden på skudtidspunktet, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 21-årige mand, der onsdag blev fængslet i sagen, skal sidde i varetægt frem til den 13. februar.

Den 20-årige fra Roskilde blev efter skyderiet indlagt og opereret, men var i stabil tilstand.

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App