2 mænd taget med grej til dieseltyveri

Politiet har torsdag aften taget 2 mænd, som så ud til at være i færd med at gøre klar til at stjæle brændstof fra en landejendom i Gørlev.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Aktivitet ved en øde landejendom vakte torsdag aften ved 21-tiden politiets opmærksomhed, da et par betjente var på patrulje i Gørlev. Da de kørte hen til ejendommen så det da også ud til, at 2 mænd på stedet skulle til at have gang i ulovligheder.

På stedet stod der 2 biler - en stjålen bil fra Sydsjælland udstyret med stjålne nummerplader og en uindregistreret varebil, der også havde fået et par lånte nummerplader på.

Kendte gerningsmænd

I varebilen var der blandt andet en elektrisk pumpe, som kan bruges til at pumpe brændstof med, og derfor formoder politiet, at det var diesel eller benzin, som de 2 mænd var ude efter.

LÆS OGSÅ: Tyverisigtet: Vi var ikke ude for at stjæle

De blev begge anholdt, men politiets jurister vurderede ikke, at der var nok materiale til at fremstille dem i et grundlovsforhør. Den ene anholdte er en 23-årig mand fra Høng. Han er i forvejen kendt af politiet for at stjæle brændstof, mens hans kompagnon - en 37-årig mand fra Jerslev Sj. - er kendt for småkriminalitet af anden karakter.