2 fængslet i stor narkosag - lå inde med 4 kilo narko

2 mænd fra Kalundborg er blevet fængslet som led i en større narkosag. De er sigtet efter den grove narkoparagraf, og risikerer 10 års fængsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2 mænd fra Kalundborg blev natten til tirsdag fængslet som led i en større narkosag i Kalundborg.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi torsdag formiddag.

- Mændene er blevet sigtet for at være i besiddelse af ikke under 2 kilo heroin og 2 kilo kokain, siger leder af lokalpolitiet i Kalundborg, politikommissær Per Kragh, til TV2 ØST.

Mændene har begge erklæret sig skyldige i anklagerne - men afviser, at der er tale om så store mængder stof.

En måned bag tremmer

Begge mænd blev tirsdag fængslet ved retten i Holbæk i 4 uger, og da retten har valgt at mærkelægge sagen mod de 2, kan Per Kragh ikke give mange detaljer om dem. Blandt andet kan han ikke komme med oplysninger om mændenes alder.

Det står dog klart, at mandene er blevet sigtet efter straffelovens grove narkoparagraf, der bruges i særligt alvorlige narkosager. Mændene risikerer dermed op til 10 års fængsel, der dog i særlige tilfælde kan stige til hele 16 års fængsel. Om der er tale om skærpende omstændigheder ønsker Per Kragh dog ikke at oplyse på nuværende tidspunkt.

Politiet valgte tirsdag at gennemføre en større eftersøgning i området omkring Skovvejen ved Jyderup, der blandt andet betød, at motortrafikvejen blev afspærret i en periode. Per Kragh ønsker dog ikke at sige, om denne indsats har en forbindelse til narkosagen.