¨

19-årig kammerat svæver mellem liv og død efter soloulykke

00:46

De syv unge befandt sig i en personbil, som forulykkede ved 22-tiden syd for Højby nær Nykøbing Sjælland Video: Michael Johannessen

Natten til torsdag mistede en 17-årig dreng livet efter en soloulykke, hvor i alt syv personer var i bilen. En 19-årig kammerat meldes i kritisk tilstand.

En bil med syv unge mennesker kørte onsdag aften omkring klokken 22.00 galt i en soloulykke ved Højby.

Bilen kørte ifølge politiet over 100 kilometer i timen, og flere af personerne skulle have siddet uden sikkerhedssele.

Politiet meldte efter ulykken, at to af passagerne var alvorligt kvæstet. De blev begge bragt til sygehuset, men natten til torsdag mistede den ene livet. En 17-årig dreng fra Holbæk.

Den, anden en 19-årig ung mand fra Kalundborg, svæver stadig mellem liv og død på sygehuset. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST. 

- Det sidste, vi hørte, var, at hans tilstand var kritisk, fortæller Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 19-årige pådrog sig hovedskader ved uheldet. Hans familie er underrettet.

Muligvis påvirket af narkotika

Der er ifølge politiet mistanke om, at de pågældende var påvirket af narkotika. Derfor er udtaget blodprøve af alle implicerede, da der også er usikkerhed om, hvem der har ført bilen.

Læs også 17-årig dreng fra Holbæk mister livet efter soloulykke

Der er stadig mange ting, der skal undersøges nærmere af politiet.

- Vi skal have foretaget nogle ordentlige afhøringer af de unge, og så skal bilinspektøren klarlægge, hvad årsagen til ulykken er, fortæller Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Der vil senere være ligsyn af den 17-årige fra Holbæk. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App