¨

17-årig skjulte indbrudsværktøj i rygsæk

Foto: TV ØST

Søndag morgen fandt politiet blandt andet et koben og en boltsaks på en 17-årig mand, der kort forinden var blevet standset på knallert i Kalundborg.

Danskerne er gået på efterårsferie – men det er indbrudstyvene ikke.

Det erfarede politiet endnu engang, da de tidligt søndag morgen opdagede både koben, boltsaks, handsker og en overklippet wirelås under en sikkerhedsvisitering af en 17-årig mand.

Det fundne værktøj vil nu blive undersøgt nærmere, idet politiet formentlig har en formodning om, at manden havde planer om at begå indbrud.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Forsøgte at flygte

Tidligere på natten havde den 17-årige, sammen med en kammerat, overhalet en patruljebil på en knallert. Patruljebilen eftersatte knallerten, som i første omgang forsøgte at flygte.

De 2 mænd nåede dog ikke langt, før de blev stoppet på Banegårdspladsen. Mændene prøvede efterfølgende at stikke af fra stedet til fods. Det lykkedes kammeraten at forsvinde, mens den 17-årige blev anholdt af betjentene.

Under visitationen viste det sig, at manden, foruden værktøj, også var i besiddelse af et gram hash. Han blev derfor sigtet efter lov om euforiserende stoffer. Den 17-årige blev desuden sigtet for ikke at adlyde politiets anvisninger og for at køre uden hjelm.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App