¨

14-årig pige overfaldet

Foto: TV ØST

I Jerslev ved Kalundborg blev en 14-årig pige mandag morgen udsat på vold. Tre mænd skubbede hende omkuld og sparkede hende flere gange.

En 14-årig pige fra Svebølle blev mandag morgen udsat for vold på Bygaden i Jerslev. Det oplyser Midt - og Vestsjællands Politi.

Ifølge pigen ventede hun på bussen i busskuret over for Hvidebækhallen. Hun bemærkede tre mænd på knallerter, som stod i nærheden. To af mændene kom hen og skubbede hende omkuld. Herefter sparkede de hende mange gange på benene samtidig med, at de verbalt svinede hende til. Hun kendte ikke de to mænd.

Gerningsmændene beskrives som:

- A: ca. 20 år, 175-180 cm. høj, kraftig af bygning, iført Royalbukser, sort hættetrøje og sorte kondisko. Han kørte på en sort/rød PGO knallert med røde dæk.

- B: ca. 18-20 år, 175-180 cm. høj, kraftig af bygning, sort hår som var klippet kort i siderne og længere på toppen af hovedet, iført cowboybukser, hvid t-shirt og sort/hvide Adidas kondisko. Han havde en tatovering på venstre overarm og ned langs armen. Han kørte på en blå/hvid knallert.

Der er ingen beskrivelse af den tredje mand. Lokalpolitiet i Kalundborg vil gerne tale med vidner, der har set episoden, eller som har oplysninger i sagen. Ring 114.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App