¨

12-årige Danni er fundet i god behold

Foto: TV ØST

Danni Nico Dronninggaard blev i går efterlyst af politiet, efter han var stukket af fra en institution i Herning i juni. Drengen blev i aftes fundet hos bekendte i Kalundborg

Danni Nico Dronninggaards mobiltelefon blev registreret i Holbæk i går og til aften blev han fundet i god behold hos nogle bekendte i Kalundborg. Det oplyser Midt- og Vestjylland Politi.

Danni forsvandt d. 11. juni fra det børne- og ungecenter, hvor han var anbragt.

Danni blev set i Kalundborg
- Vi fik et tip fra nogle, der mente, at de havde set den dreng, som vi efterlyste, og så tog politiet ud på adressen og fandt ud af, at det var rigtigt, siger politiassistent Poul Madsen, Ringkøbing Lokalpoliti.

Den 12-årige dreng var anbragt på centret efter at være blevet tvangsfjernet fra sin far. Han forsvandt under en cykeltur, formentlig fordi han gerne ville tilbage til faren.

Ville se sin far
- Vi formoder, at han ikke havde lyst til at være på institutionen, men at han hellere ville være sammen med sin far, siger Poul Madsen.

Torsdag aften ventede Danni hos politiet i Roskilde på at blive kørt tilbage til børne- og ungecentret, før lokalpolitiet kan få en snak med ham.

- Nu skal vi have talt med ham og finde ud af, hvordan han har det. Så ved vi også mere om, hvad der er det næste, der skal ske i sagen, siger Poul Madsen.

 /ritzau/

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App