Serie
I køkkenet

Wienerschnitzel

OPSKRIFT:
Wienerschnitzel med et twist

4 Svinekoteletter
500 gr Kartofler
1 helt kinesisk Hvidløg. ( 1,5 fed alm hvidløg )
200 gr ærter
2 spsk skyr
Revet Peberrod efter smag
Revet skal af økologisk Citron
100 gr Grov Rasp
1 Æg
Olie
Salt og peber
Ærteskud  og kapers til pynt

Sæt kartoflerne over i letsaltet vand og kog dem  møre ca 17-20 min

Slå ægget ud og pisk det sammen med en gaffel Skær kødet ud i kvadratiske stykker Vend kødet i  æg og derefter i rasp Læg kødet til side på en tallerken

Pil hvidløg og blend det groft sammen med ærterne, riv en smule citron skal i og rør tilsidst skyr i og smag til med salt og peber

Sæt en pande over og tilsæt olie
Sæt kødet på og steg sprøde og gyldne ca 4-5 min på hver side. Tilsæt lidt olie henad vejen hvis raspen "æder" alt fedtstoffet. Tilsæt salt og peber

Brug samme pande og kom de kogte - og pillede kartofler og smør på.
Tilsæt citron skal og revet perrod. Lad kartoflerne stege gyldne.

Anret ærtemosen, samt lidt revet peberrod og citronskal. Læg kartofler og schnitzel ved siden af.
Dryp lidt af det smeltede smør over og pynt med ærteskud og store kapers

3/3/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.